nlc.hu
Sztárok

Erdélyi Mónika alakja most és 14 éve

Kitalálod, hogy melyik a friss fotó Erdélyi Mónikáról, és melyik készült 2006-ban?

Az a helyzet, hogy az 52 éves Erdélyi Mónika remekül néz ki! Összehasonlítottuk egy régi, és egy friss fotóját!

Egészen elképesztő, de Erdélyi Mónikával 21 évvel ezelőtt, 1999-ben találkozhattak először az emberek országos kereskedelmi csatornán. Ekkor debütált ugyanis a TV2-ben, ahol szerkesztő-riporter volt, s a Tények műsorvezetőjeként is dolgozott. Majd 2001-től a Mónika Show háziasszonya lett az RTL klubnál.  Mostanában a YouTube csatornájával hasít a neten, a népszerű videókban a kisebbik lányával együtt szerepel. Erdélyi Mónika életét immár 20 éve ismeri a közönség, és ami ettől is meglepőbb, hogy az elmúlt években szinte nem változott semmit. Megkerestük a műsorvezető egyik korábbi, 2006-ban készült fotóját, és összehasonlítottuk néhány mostani felvétellel, és bizony, nem is olyan könnyű megállapítani, hogy melyik a friss felvétel, és melyik a 14 éves kép! Neked sikerül?!

Erdélyi Mónika akkor és most

Erdélyi Mónika akkor és most! (fotók: Smagpictures.com / Zoltán Nagy és https://www.facebook.com/erdelyimonika12)

Nos, az első fotó, amelyen Mónika egy fának támaszkodik, még 2006-ban készült. Egy évvel később, 2007-ben született meg a második gyermeke, Mollika. A második fotó, alig néhány hete került fel  a hivatalos Facebook-oldalára. Sikeres fogyásáról egyébként mi is írtunk. Májusban már -12 kilónál tartott Mónika, aki akkor azt mondta, hogy már most remekül érzi magát, de még legalább 6-7 kilótól tervezett megszabadulni.

A legfrissebb fotón pedig úgy tűnik, hogy Mónika tudja is tartani az elért súlyt. Káprázatosan fest az 52 éves műsorvezető!

Közzétette: Erdélyi Mónika – 2020. július 31., péntek

Akkor és most!

kiemelt kép: Smagpictures.com / Anna Pál

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top