nlc.hu
Sztárok

Ténybeli beismerő vallomást tett Szalai Ádám

Ténybeli beismerő vallomást tett a kihallgatása során Szalai Ádám

Szalai Ádám továbbra is kitart az igaza mellett, miszerint csak az öccsét védte.

Január elején verekedésbe keveredett Szalai Ádám, egy fiatalember azt állította, hogy megrúgta őt a magyar válogatott korábbi csapatkapitánya.

„Azt mondta, hogy nem (egy közös fotóra – a szerk.), ami miatt értetlenkedtem, mert semmi rosszat nem akartunk, és hát persze, akkor már túl voltunk néhány italon, úgyhogy visszakérdeztem, »miért nem, te f.szfej?« (…) Szalai odajött hozzám, majd elkezdett velem ordibálni, (…) és már rúgott is a talpával, ami a mellkasomon ért. A földre kerültem, és még akkor is belém rúgott” – mondta akkor a Blikknek a 21 éves Zsombor.

Szalai Ádám

Fotó: Getty Images

A lassan 2 hónapja történt ügyben pénteken gyanúsítottként hallgatták ki Szalai Ádámot garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt. A 24.hu kiderítette, hogy a garázdasággal és könnyű testi sértéssel gyanúsított focista ténybeli beismerő vallomást tett, ám továbbra is kiáll az igaza mellett, miszerint csupán az öccsét védte. 

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője azt mondta a lapnak, hogy Szalai Ádám nem tett panaszt a gyanúsítás ellen, érdemi vallomást tett, amiben érdemi védekezést terjesztett elő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top