nlc.hu
Sztárok

Békefi Viki abbahagyta a munkát

Békefi Viki: „Olyan anyuka szeretnék lenni, aki nem passzolja le a gyermekét”

Nem tervezi el előre, mikor tér vissza a munkába.

Békefi Viki és párja, Feng Ya Ou januárban jelentették be, hogy gyermeket várnak, majd pár nappal később azt is elárulták, egy titkos esküvő keretein belül összekötötték az életüket. A szerelmesek a Sztárban Sztár leszek! első évadában jöttek össze, most pedig nagy erőkkel készülnek a családalapításra. 

Békefi Viki

Békefi Viki (Fotó: Nagy Zoltán)

A rajongóikkal megosztották, Viki kislányt hord a szíve alatt, és mivel egyre nagyobb már a pocakja, a munkának is búcsút intett. 

„A legtöbb szerepemben egy fiatal lányt játszom, ami most már ekkora hassal nem igazán tud működni. Nagyon kedves volt az összes színház, mert mindannyian mondták, hogy várnak vissza, amint úgy döntök, hogy a pici mellett tudnék dolgozni. Most már csak szinkronizálok, meg itthoni munkákat csinálok, illetve természetesen készülök az új feladatomra – mondta a Blikknek a színésznő. – Sokat gondolkozunk azon, hogy mikor térjek majd vissza a munkába, de egyelőre nem tudom. Az biztos, hogy megvárom, amíg a hangom visszaáll, utána szinkronszerepeket újra el tudok vállalni, hiszen az maximum 1-2 órát vesz igénybe. De egyébként olyan anyuka szeretnék lenni, aki nem passzolja le a gyermekét a munka miatt, szeretném inkább vele kiélvezni az anyaság örömeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top