nlc.hu
Sztárok

Jennifer Love Hewitt gyerekei

Ilyen cukik a 44 éves Jennifer Love Hewitt gyerekei

A szellemekkel suttogók főszereplőjének már három gyermeke is született. Nézd meg, milyen helyesek!

Jennifer Love Hewitt szíve választottját, Brian Hallisay-t a Client List című film forgatásán ismerte meg, és egy igazán meghitt esküvő keretében mondták ki egymásnak az igent. Öt nappal azelőtt kötötték össze az életüket 2013-ban, hogy első gyermekük világra jött volna.

A 44 éves színésznő így emlékezett vissza egy interjúban a nagy napra: „Igazán csodás volt, Brian pedig hihetetlenül nagyszerű apa és férj, ami miatt nagyon szerencsésnek érzem magam.” Első kisbabájuk a különleges Autumn James keresztnevet kapta a színésznő kedvenc évszaka, az ősz és Brian szeretett nagypapája után. A kislánynak két kisöccse született később, a legkisebb, Aiden James még csak idén májusban lesz 2 éves.

Jennifer Love Hewitt és férje, Brian Hallisay

Jennifer Love Hewitt és Brian Hallisay – Fotó: Profimédia

„Mindig is nyitottak voltunk arra, hogy legyen egy harmadik gyermekünk, de egyikünk sem gondolta, hogy pont abban a feje tetejére állt évben érkezik majd meg hozzánk, amikor a világ hirtelen nagyot változott a Covid miatt. Az ő születése igazi ajándék mindannyiunk számára, és nagyon boldogok vagyunk, hogy egy újabb kis emberkét köszönthettünk a családban” – mesélte a People magazinnak, hozzátéve, hogy az ötös családi létszámot tökéletesnek érzik a férjével, ezért újabb babát már nem terveznek.

Jennifer Love Hewitt terhesen
Megnézem
Összes kép (6)

Kép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top