nlc.hu
Sztárok

Nótár Mary 25 millióval tartozik

Nótár Marynek több mint 25 milliót kellene visszafizetnie egykori menedzsmentjének

Továbbra sem sikerült megegyezni, folytatódik az ügy.

Évek óta dúl a háború Nótárv.b. Mary és egykori menedzsmentje, a SkyForce között. Az énekesnő korábban azt állította, hosszú ideig megkárosították, sőt, volt menedzsere a szabadságát is korlátozta. A bíróság első fokon a menedzsmentnek adott igazat és 54 milliós kártérítésre kötelezte az énekesnőt, ám Mary jogi képviselője fellebbezést nyújtott be. 

Másodfokon már az énekesnőnek adott igazat a bíróság és SkyForce-t a perköltség, azaz 7,5 millió forint megfizetésére kötelezte. „A kiadó felülvizsgálati kérelmet terjesztett elő, aminek októberben a Kúria helyt adott. Megállapították, hogy Nótár Mária a szerződést jogszerűtlenül mondta fel, minekután kártérítést köteles fizetni a Skyforce Kft.-nek” – mondta a Blikknek dr. Gyulai Balázs Csaba ügyvéd. A Fővárosi Ítélőtábla az összeget is meghatározta február elején.

Nótár Mary

Fotó: Olajos Piroska

„A jogerős és végrehajtható döntés alapján körülbelül 25,5 millió forint illeti a Skyforce-ot. Bár ezen döntés rendkívül pozitív a cég részére, azonban nem elfogadható. Felülvizsgálati kérelmet fogunk előterjeszteni” – mondta a jogász. Hozzátette, Lakatos Róbert családja sajnálja, hogy nem sikerült az ügyet békés úton rendezni.

„A kezdetektől fogva megpróbáltuk Maryvel békésen lezárni a közös munkát. Valami azonban történhetett vele, rossz befolyás alá kerülhetett, mert annak ellenére, hogy jól működtünk együtt, egyik napról a másikra elkezdett mocskolni minket a médiában. Férjem, Róbert belebetegedett az ügybe, és miután 2019-ben elhunyt, ismét próbáltunk Maryvel békés úton megegyezni. Fáj, hogy a lányunkként szerettük, de nem kellett volna a bizalmunkba avatnunk őt” – mondta a lapnak a Skyforce jelenlegi vezetője, Lakatosné Száva Rita.

Mint írják, keresték Nótár Maryt is, aki előbb nyilatkozott, majd letiltotta a megjelenést.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top