nlc.hu
Sztárok
Ennyit keresnek a Cápák között befektetői

Ennyiért vállalták a szereplést a Cápák között befektetői

Nem is gondolnád!

Mint a Story magazin megjegyzi, a kereskedelmi csatornák nagy show-műsoraiban szereplő hírességek nem kevés pénzt szakítanak minden egyes adásban. Így merült fel a kérdés, hogy vajon a Cápák között befektetői vajon mennyit kapnak az RTL-től a folyamatos szereplésért – erre a műsor producere, Máté Krisztina válaszolt a lapnak.

Cápák között befektetői

Fotó: RTL

„A Cápák azért vesznek részt a műsorban, mert üzleti lehetőségeket keresnek. Nem barátságból, jótékonykodásból, hanem mert olyan befektetési lehetőségeket találnak a vállalkozók között, ami megtérül. Vagyis ez egy win-win helyzet, mindenki megtalálja benne a számítását. Milyen gázsit is kaphatnának? Ha nem érné meg nekik, nem szánnák rá az idejüket” – részletezte a tévés szakember.

A lap megjegyzi, ez tehát azt jelenti, hogy a befektetők teljesen ingyen keresik a jövő vállalkozóit, hiszen számukra az üzleti lehetőség és a befektetés megtérülése a lényeg.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top