nlc.hu
Sztárok

Judy ellopott közösségi oldalai

Judy: „Senki nem mossa le rólam, hogy nem én voltam” – a rendőrséghez fordul az énekesnő

Csalók károsították meg a Sztárban Sztár versenyzőjét.

Mint arról korábban beszámoltunk, feltörték Judy Facebook és Instagram, valamint a Groovehouse Facebook-oldalát. A bűnözők – szabálytalan tartalmak megosztásával – időközben rengeteg pénzbüntetést halmoztak fel, a hatalmas bírság pedig az énekesnőt terhelné, hiszen a csalók az ő eltulajdonított közösségi oldalain hirdettek. Judy ügye most a rendőrségen folytatódik – írja a Bors -, a Sztárban Sztár versenyzője ugyanis rendőri segítséget kér a visszaélések miatt.

A csalók anyagilag is megkárosították Judy-t - Fotó: Sajtószoba

A csalók anyagilag is megkárosították Judy-t – Fotó: Sajtószoba

Mivel reklámoztak az én saját oldalamon, így én kapom a büntetést. Van egy 400 ezer forintos meghagyás, mert valakinek lelopták a kártyáját valószínűleg, ezáltal ők bűncselekményt követtek el. (…) Kötelességem ezt jelenteni, a rendőrségre megyek majd, mert ha bármi történik, senki nem mossa le rólam, hogy nem én voltam” – magyarázta az énekesnő.

Mint a bulvárlap megjegyzi, a kéretlen tartalmak mellett anyagi károkat is okoztak a csalók Judy-nak: rengeteg bevételtől esett el, mivel nem tudott posztolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top