nlc.hu
Sztárok

Még a a gyerekek sem voltak ott Kulcsár Edina esküvőjén

Kulcsár Edina és G.w.M gyermekei sem voltak ott az esküvőn

A hétvégén összeházasodott Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk. Az esküvő mindenkit meglepett, a pár csak szűk körben mondta ki az igent.
Kulcsár Edina és GWM

Ahogy azt az nlc is megírta, a fiatal pár az első közös gyermeküket várja, sőt, mára hivatalosan is összekötötték az életüket. A szombaton lezajlott ceremóniáról csupán páran tudtak, nagyon szűk körben mondták ki a boldogító igent. Olyannyira kevesen voltak az eseményen, hogy Márk és Edina gyermekei sem voltak ott a nagy napon.

“Nagy nap volt ez! Sosem gondoltam volna, hogy valaha megnősülök. Még csak hallani sem akartam róla soha, hogy bekössem a fejem, mert igazából nem éreztem jelentőségét, nem volt ami kiváltaná, de megtörtént és te vagy az első, egyben utolsó is! Megváltozott minden, mióta együtt vagyunk, sokkal jobb minden és ezeket nem lehet szavakba önteni! Köszönök neked mindent, drága gyönyörű feleségem! U.i.: A nagy buli pótolva lesz a baba születése után! Megnősült G” – olvasható G.w.M. posztjában. A zenész egy fotót is mutatott az esküvőről.

Szombat délután három óra körül egy kisebb csoportra lettem figyelmes a Bakáts téri házasságkötő terem előtt. G.w.M-et ismertem meg, mert eléggé feltűnő, narancsszínű, elegáns öltönyben volt” – mesélte el a Blikknek egy olvasójuk, aki egy videót is készített a csoportról.

„Nem sokkal később érkezett meg Kulcsár Edina is egy gyönyörű menyasszonyi ruhában – mondta, és azt is elárulta, hogy kevesen voltak násznépben. –„Mindössze három-négy barát és két idősebb hölgy jött velük, nem voltak sokan, még a gyermekeiket sem láttam.”

Kiemelt kép: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top