nlc.hu
Sztárok

Pásztor Erzsi lányáról

„Úgy érezte, hogy a válásunk az én lelkemen szárad” – ezért romlott meg Pásztor Erzsi és lánya kapcsolata

Sok mindenen ment keresztül azóta Henriette is.

Pásztor Erzsi két éve örömmel újságolta, hogy 34 év után újra együtt karácsonyozott lányával. A Kossuth-díjas színésznő és Henriette kapcsolata nagyon sok éve romlott meg, aminek most az okai is kiderültek. 

Pásztor Erzsi

Pásztor Erzsi (Fotó: Olajos Piroska)

Miután elváltam Holl Istvántól, a lányunk, Henriette megorrolt rám, ő ugyanis nagyon apás volt. Nagyon sokáig úgy érezte, hogy a válásunk az én lelkemen szárad. Mostanra viszont, lekopogom, olyan jó a kapcsolatunk, hogy jobb már nem is lehetne. Ő is elvált, a második férje meghalt, szóval nagyon sok csapás érte szegénykémet. Most érzem csak, hogy újra egymásra találtunk, mennyi minden van benne belőlem. Komolyan mondom, ez olyan gyönyörűség nekem, hogy elmondhatatlan. Soha nem erőltettem rá magam, hiszen neki teljesen más természete van, de rendkívül boldog vagyok, hogy végre egy húron pendülünk, nagyon egyformán jár az agyunk szinte mindenben. Ő sokáig nem szerette azt sem, hogy színésznő vagyok, de mára ez is teljesen föloldódott benne. Örömmel veszi a sikereimet, és büszke rám” – mesélte a sorry! magazinnak a színésznő, majd a várandóssága idejét is felidézte

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top