nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi Tóth Andiról

Tóth Gabi is elmondta a véleményét Tóth Andi visszavonulásáról

Az énekesnő azzal kezdte, ő is mesélhetne.

Tóth Andi múlt héten robbantotta a bombát, miszerint abbahagyja az éneklést. Nemcsak rajongói döbbentek le, hanem a szakma színe-java sem találja a szavakat. Többen úgy gondolják, Andinak csupán egy kis pihenésre lenne szüksége, hogy újra átgondolja a dolgokat. 

A minap Horányi Juli egy hosszabb videóban fejtette ki a véleményét Andi döntéséről. „Na, hát erről pofázok közel egy éve, ez a nőként a zeneiparban. Szerintetek, ha egy fiatal, brutál tehetséges, ismert, népszerű, látszólag sikeres énekesnő, Tóth Andi arra jut, hogy abbahagyja az egészet, akkor jó dolog ma Magyarországon nőnek lenni a zeneiparban? Hát rohadtul nem” – magyarázta a videójában Juli. 

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: Vörös Szilárd)

A bejegyzéshez hozzászólt Tóth Gabi is, annak ellenére, hogy korábban nem ápoltak jó viszonyt Andival és több ízben is nyilvánosan estek egymásnak

„Mesélhetnék, Julikám és én még nem panaszkodhatok. Amúgy pedig a nők rajonganak a férfiak max. csendben, fülhallgatóban… a nők a nőkért meg tudod… nem annyira rajonganak sajna… pasi előadóba sokszor, sokan szerelmesek lesznek és nem is feltétlen a zene miatt mennek oda, hanem bízva abban, hogy na majd lenéz a színpadról »álmaik pasija« és kiválasztva lesznek. Ha egy női előadó csinos is és magasabb energiaszinten van, akkor pedig az tolakodó a nőknek, mert bekapcsolja bennük a féltékenységet. Szóval ezért is lehet, az elmúlt majd 20 év show-bizniszben töltött idő után, amiket tapasztaltam” – fogalmazott Gabi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top