nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin TV2-es gyakornoksága

Gáspár Evelin gyakornok a TV2-nél, olykor vizet visz a Sztárban Sztár versenyzőinek

Fontos szerep hárul rá a kulisszák mögött az élő műsor alatt.

Gáspár Evelin hónapok óta a TV2 Akadémia növendéke, a kötelező gyakorlatát pedig a Sztárban Sztár című műsorban tölti. A Blikknek elárulta, mi a dolga a kulisszák mögött.

Gáspár Evelin,

Gáspár Evelin és édesanyja, Gáspár Bea a TV2 Sztárok a reptéren című műsorában – Forrás: TV2 / Sztárok a reptéren – videó

Minden gyakornokhoz be van osztva néhány versenyző, akiket irányítanunk kell. (…) Az én feladatom az, hogy a hozzám beosztottak időben ott legyenek mindenhol, illetve a kényelmükről is gondoskodom: vizet viszek nekik vagy odaadom nekik a szünetben a telefonjukat, hogy bátoríthassák a rajongóikat” – mesélte Győzike nagyobbik lánya.

Evelin tavaly szeptember óta tanul a TV2 Akadémián, júniusban végez.

Az influenszerként is dolgozó híresség korábban már beszélt arról, miért ült vissza az iskolapadba. Akkor bevallotta, nemcsak a kamerák előtt, hanem a kamerák mögött is szeretne otthonosan mozogni: “Szerkesztő-riporterként tanulok. (…) Nagyon sok tantárgy van: beszédtechnika, vágás óra, kommunikáció, riporter óra, tehát nagyon sokrétű“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top