nlc.hu
Sztárok

Holttest nélkül is lehet síremléke VV Fanninak

Hiába nincs meg a holttest, végre kaphat síremléket VV Fanni

Fontos, hosszú ideje várt fordulat állt be a meggyilkolt VV Fanni ügyében.
VV Fanni

Ahogy arról mi is beszámoltunk, májusban tárgyalják a Fővárosi Ítélőtáblán B. László emberölési ügyét, ami után akár 35 évet is kaphat VV Fanni gyilkosa. Másodfokon végre meg is születik a jogerős ítélet, Fanni gyászoló családja pedig méltó búcsút vehet a lánytól

Ahogy a Bors írja, B. László a többször is megváltoztatott vallomásában azt mondta, hogy Fanni élt, amikor kijöttek a garázson keresztül, ő átadta a lányt két „intéző embernek”, és azóta nem tud róla semmit. A bíróság ezt nem találta hitelesnek, ezért a férfit 2022 nyarán a meglévő számos közvetett bizonyíték alapján, első fokon, életfogytiglani börtönre és 24 millió forint pénzbüntetésre ítélték.

A Fővárosi Ítélőtábla a lap információi szerint májusban ül össze, ezen a tárgyaláson eldőlhet, hogy B. László élete végéig rácsok mögött marad, vagy esetleg 25 év múlva feltételesen szabadlábra kerülhet.

Fanni családjának ügyvédje azon dolgozik, hogy a fiatal lánynak halála után is igazságot szolgáltasson. Elmondta, hogy ha a Fővárosi Ítélőtábla helyben hagyja a Fővárosi Törvényszék tényállását, vagyis holttest nélkül is meg lehet állapítani az emberölést, akkor helye van súlyosbításnak, így akkor még öt évet, de akár 10 évet is rátehet az elsőfokú 25 éves börtönbüntetésre.

A jogerős ítélet birtokában Fannit azután halottá nyilváníthatják, s ha megvan a halotti anyakönyvi kivonat, végre síremléket is állíthatnak a lánynak, holttest nélkül is.

Nyitókép: Fotó: Sajtóklub/RTLII

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top