nlc.hu
Sztárok

VV Fanni ügye

VV Fanni édesanyja síremléket építene a lánya emlékére

A nem egészen ötmillió forint hamarosan a családhoz kerül.

VV Fanni édesanyja, Novozánszki Katalin hamarosan megkapja azt a pénzt, amit a lánya a halála előtt vett ki a bankból, és ami miatt elvették az életét. A több mint öt évvel ezelőtt meggyilkolt fiatal lány családja a mai napig nem tette túl magát a történteken.

VV Fanni

VV Fanni (Fotó: RTL2)

„Egy borítékban adják át, gyakorlatilag azokat a bankjegyeket kapja meg az anyuka, amiket a helyszínelők végül megtaláltak Fanni lakásában. A morbid ebben, hogy egészen valószínű, miszerint Fanni fogta utoljára a pénzt. Azt, amiért elvették az életét” nyilatkozta a Borsnak a család ügyvédje, Lichy József majd hozzátette, hogy erre csak nyár végén kerülhet sor. Kiderült az is, hogy a pénzből egy emlékhelyet, síremléket alakítanak ki Martonvásáron, ahol a család él.

„Fanni édesanyja a helyi óvodában dolgozik azóta is, amióta a jogi procedúra tart, s egyik szülő sem tudta feldolgozni a lányuk elvesztését. A lefoglalt pénz nem enyhíti a fájdalmukat, minden bizonnyal nehéz szívvel veszik majd át a borítékot” – hangsúlyozta a jogi szakember. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top