nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó ellopott OnlyFans-képinek ügye

Már nyomoznak Molnár Anikó erotikus fotói ügyében

Milliós kár érte az egykori Nagy Ő-t.

Mint arról beszámoltunk, lelopták Molnár Anikó pár fotóját az OnlyFans-ról és közzétették azokat más platformon, vagy pedig féláron kínálják azokat, ezzel pedig legalább 5 millió forint kárt okoztak a hírességnek. A milliókkal megkárosított egykori Nagy Ő azonban nem hagyta annyiban: feljelentést tett az elkövetők ellen.

Molnár Anikó

Hasít az OnlyFans-on az erotikus fotóival a 47 éves Molnár Anikó – Forrás: TV2 /  Tények Plusz – videó

Immár hivatalos szakaszba lépett az ügy, az egykori valóságshow-sztárt nemrég arról tájékoztatták, hogy elindult a nyomozás. Molnár Anikó a közösségi oldalán tudatta követőivel a legfrissebb fejleményeket – szúrta ki az rtl.hu.

A sminktetoválóként dolgozó híresség közzétette a hivatalos dokumentumot, miszerint a rendőrség átadta az ügyet a Nemzeti Adó-és Vámhivatalnak, azaz hivatalosan is elrendelték a nyomozást.

Molnár Anikó korábban azzal indokolta ezt a lépését, hogy többszöri felszólítás ellenére sem tettek eleget a kérésének, azaz nem távolították el az orgazdák a lelopott képeit az adott oldalakról. Ezzel pedig komoly anyagi és erkölcsi kárt okoztak a hírességnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top