nlc.hu
Sztárok

Budavári Fülöp Elton John partiján járt

„Ők is csak emberek” – világsztárokkal bulizott Elton John partiján Budavári Fülöp

A műsorvezető szerint ilyenkor a hollywoodi sztárok is olyanok, mint az átlagemberek.

Budavári Fülöp modell és influenszer, aki az elmúlt években egyre több műsorban megmutatta tehetségét. Dolgozott a Sztárban Sztár riportereként, legutóbb pedig a Farm VIP-ben szerepelt, mint versenyző. Tavaly év végén viszont bejelentette, teljesíti régóta vágyott álmát és Amerikába költözik egy időre, ahol jelenleg is modellkedik. 

Budavári Fülöp

Budavári Fülöp (Fotó: Instagram)

Most a Mokkában arról számolt be, hogy nem olyan régen Elton John partiján járt, ahol világsztárokkal tudott együtt bulizni. 

„Az Oscar-gála után mindig vannak partik itt, Los Angelesben. Elton John partija a Vanity Fair partival közösen a kettő legnagyobb, ahova a világsztárok szoktak járni. Ennek a márkának a meghívásának köszönhetően én is ott lehettem ezen a fehér szőnyegen, ezek között a világsztárok között. Érdekes élmény mindig, mert ezeket az embereket, akiket filmben, hatalmas amerikai produkciókban látunk, ilyen közelségben, így maga mellett tudni az embernek, érdekes, különleges érzés. De valahogy még érdekesebb arra ráeszmélni, hogy ők is igazából csak emberek. Ebben a közegben ők is teljesen átlagos, hétköznapi emberként viselkednek” – mesélte Fülöp, aki találkozott Heidi Klum modellel, Emma Watson színésznővel és beszélgetett pár szót Donatella Versaceval. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top