nlc.hu
TV-sztárok

Budavári Fülöp Amerikában készül műsorvezetőnek

„Mindig is az volt a célom, hogy Amerikában legyek műsorvezető” – Budavári Fülöp valóra váltja álmát

Fülöp keményen dolgozik, hogy egyszer elérje a célját.

Budavári Fülöp modell és influenszer, aki az elmúlt évben egyre több műsorban megmutatta tehetségét. Dolgozott a Sztárban Sztár riportereként, legutóbb pedig a Farm VIP-ben szerepelt, mint versenyző

Budavári Fülöp

Budavári Fülöp (Fotó: TV2)

Fülöp ennél viszont sokkal többre vágyik és mint kiderült, külföldi karrierről álmodozik. 

Mindig is az volt a célom, hogy Magyarországon szerezzek minél több tapasztalatot. A nyelvtudásomat folyamatosan fejlesztettem itthon és amit tanultam azt kint is tudom kamatoztatni. Mindig is az volt a célom, hogy Amerikában legyek műsorvezető és ezt itthon már megalapoztam. Egy nyelviskolába járok kint. Nagyon intenzív, napi 4 óra angol órám van anyanyelvi tanárokkal – mesélte a Borsnak Fülöp, aki hozzátette, az a célja, hogy anyanyelvi szinten beszélje az amerikai angolt. Habár a legtöbben azt gondolják, ismeretség által jutott ki Amerikába a műsorvezető, a valóság teljesen más. – Amikor kimentem, senkit nem ismertem odakint. Vettem egy repjegyet és lefoglaltam egy szállást egy hónapra. Az elején nehéz volt, mert nem voltak barátaim, de szerencsém volt, mert jóba lettem egy dj-vel és bemutatott sok barátjának. Mondhatom, hogy mára már több barátom van Kaliforniában, mint itthon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top