nlc.hu
Sztárok

Nagy Ervin a lányairól beszélt

Nagy Ervinnek lelkiismeret-furdalása van a nagyobbik lánya miatt

Nagy Ervin háromszoros apuka, aki nagyobbik lányával kapcsolatban lelkiismeret-furdalást érez.

Nagy Ervin háromszoros édesapa, és boldogabb nem is lehetne: míg az ikrek – Franciska és Elza – csupán öt hónaposak, addig az előző kapcsolatából született gyermeke, Lola hamarosan tinédzser lesz.

A színész igyekszik odafigyelni arra, hogy milyen a szeretetigényük a kislányainak. Azt is elárulta, hogy míg Franciskának tetszik, ha puszilgatja, Elza ezt nem kedveli annyira – írja a Blikk.

„A lányomnál – Lolánál –, mivel elvált vagyok, nyilván a lelkiismeret-furdalási hányados nagyobb, ezért plusz szeretettel akarom kompenzálni” – mondta a színművész a Probléma Hajóssal és Márkóval című műsorban. Azt is hozzátette, hogy amikor Lolával van, folyamatosan közös programokat szervez vele, amit néha túlzásba is visz.

Nagy Ervin és az apaság

Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral

„Sokkal nehezebb, mint gondoltam! Abban a hitben voltam, hogy ikres szülőként kétszer olyan nehéz, mint egy gyerekkel, de négyszer olyan kemény. Nincs megállás, ha megcsúszol valamivel, garantáltan borul az egész napod, márpedig két pici gyerekkel lehetetlenség tervezni. 0–24 órás elfoglaltsággal jár még úgy is, hogy van segítségünk. Kőkemény napjaink vannak, megállás nélkül ki-be rámolok az autóból, mert ha megindulunk, természetesen az egész házat bepakoljuk” – árulta egy korábban a színész, milyen valójában ikres apának lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top