nlc.hu
Sztárok

Mischinger Péter Szorcsik Viki botrány

Mischinger Péter: „Még most is előállhat olyan helyzet, mely hatására megszüntetem az eljárást”

Péter reméli, akik szemtanúi voltak a történteknek, kiállnak majd mellette a tárgyaláson.

Folytatódik Szorcsik Viki és Mischinger Péter botránya, miután még tavaly a Farm VIP harmadik szériájában a színésznő arról beszélt, szerinte az egykori exatlonos egy agresszív valaki, aki képes lenne még bántani is őt. Péter a műsor után felszólította Vikit a nyilvános bocsánatkérésre, ami azóta sem történt meg, ezért feljelentést tett rágalmazásért. 

Mischinger Péter

Mischinger Péter (Fotó: Schumy Csaba)

Péter a napokban elárulta, már megkapta a hivatalos dokumentumokat, tehát az ügyből polgári per lesz. Erre a színésznő azt reagálta, ő még nem kapott semmilyen dokumentumot, korábbi állításait pedig a mai napig fenntartja. 

„Azt gondolom, hogy még most is előállhat olyan helyzet, melynek hatására megszüntetem az eljárást. Ha szemtől szemben hallom tőle a bocsánatkérést, a ránk váró előkészítő ülésen és a szavait írásban is rögzítik és azt is elismeri, hogy hazudott velem kapcsolatban, akkor okafogyottá válik az eljárás folytatása. Ha ez nem történik meg, akkor magánvádas eljárásban harcolok tovább az igazamért. Kártérítési igényem nincs és az sem célom, hogy Vikit megbüntessék. Én csak az igazamat szeretném hallani, vagy tőle, vagy az ügy végén a bíró szájából. Viki nyilvános megjelenései során még most is azt tapasztalom, hogy belém marogat. Azt látom, hogy sértve érzi magát, és a nyilatkozataiban elhelyez olyan tüskéket, melyekkel engem akar megsebezni. Teszi ezt időnként kerek perec, időnként pedig óvatosabb, de egyértelmű utalásokkal. Itt jegyezném meg, hogy idővel az is megeshet, hogy valóban megharagszom rá” – nyilatkozta a Borsnak Péter, aki reménykedik benne, hogy a Farm VIP stábtagjai és a szereplői is kiállnak majd mellette a tárgyaláson és igazolják, hogy soha nem sértegette a színésznőt és soha nem lépett fel vele szemben agresszívan. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top