nlc.hu
Sztárok

Perlik Gwyneth Paltrow-t

Cserbenhagyásos síbaleset miatt perli egy orvos Gwyneth Paltrow-t

A férfi a baleset óta nem tud teljes értékű életet élni, ezért perli Gwyneth Paltrow-t.

Egy hét évvel ezelőtt történt cserbenhagyásos síbalesetet tárgyal a bíróság. A sértett azt állítja, hogy súlyos, maradandó sérüléseket okozott neki a pályán Gwyneth Paltrow Oscar-díjas színésznő, életmód-forradalmár és guru.

A polgári perben a most 76 éves Terry Sanderson, egy nyugdíjazott szemész pereli őt egy amerikai síterepen történt síbaleset ügyében. 2016-ban a manapság orgazmus illatú gyertyákat piacra dobó Paltrow ugyanis elütötte őt a pályán, és azt állítja, cserben is hagyta. A férfi, állítása szerint, traumás agyi sérülést szenvedett

eltört négy bordája a balesetben, és azóta is fájdalmat érez, szorong, és már nem tud teljes értékű életet élni.

Szerinte a színésznő kontroll nélkül száguldozott a pályán, a hollywoodi sztár ugyanakkor azt állítja, hogy ő is áldozat, mert hátulról bele szaladt egy másik síelő, ezért nem tudott már Sanderson előtt megállni, és maga is elszenvedett néhány kisebb sérülést.

gwyneth paltrow a bíróságon

A színésznő a bíróságon (Fotó: POOL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

 A férfi Paltrow-t 300 ezer dollárra perelte be, mire a színésznő ellenpert indított. Ez utóbbi esetében Paltrow szimbolikus 1 dollárt követel a férfitől, illetve a pereskedés költségeinek megtérítését – írja a hvg.hu.

gwyneth paltrow pere

Terry Sanderson (Fotó: POOL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top