nlc.hu
Sztárok

ByeAlex reagált Korda Györgynek

ByeAlex: „Korda Györgynek nincs miért elnézést kérnie tőlem”

Szerinte a házaspár kedvesen reagált a képe láttán.

Korda György és Balázs Klári tarolnak a TikTok-on, ahol már több, mint 19 ezer követőjük van. Nem olyan régen kipróbáltak egy trendet, melynek a lényege, hogy a program magyar sztárok képeit dobálja fel és rövid idő alatt meg kell nevezniük őket. Itt volt bajban a Korda-házaspár ByeAlex képe láttán, akit nem ismertek fel. Korda György a minap bocsánatot kért az énekestől és azt mondta, csak azért nem ismerték fel, mert új volt a hajszíne, ami jellemző is rá, hogy sűrűn váltogatja

Az esetről több sajtóorgánum is írt, ezért mos ByeAlex is reagált Facebook-on. 

ByeAlex

ByeAlex (Fotó: Trenka Attila)

Korda Györgynek és Balázs Klárinak alapvetően se lenne oka elnézést kérni azért, ha nem ismernek fel, vagy ha egyáltalán nem is ismernek, hisz más generációk vagyunk. Ettől függetlenül, azért se reagáltam az elmúlt napok felesleges lázító szalagcímeire hogy: „Korda György azt se tudja, ki Byealex” és hasonlók, mert az eredeti videó is kedves a Tiktokon. Továbbá azt is gondoltam, hogy csak azon a képen nem vagyok számukra ismerős, hiszen jellemző rám, hogy állandóan más a külsőm. Mert ha valakiről, hát róluk úgy gondolom, hogy képben vannak a mai zenékkel is. (jól gondoltam egyébként.) De ismétlem: nem is lenne miért elnézést kérni Korda Györgynek éntőlem. Egy viszont biztos: ilyen pozitív emberekre, erre a jó kedélyre, kedvességre és úriemberi viselkedésre igen kevesen képesek. Nem véletlen, hogy évtizedek teltek el, de a mai fiatalok is rajongva fogadják őket a fesztiválokon” – írta posztjában az énekes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top