nlc.hu
Sztárok

Horváth Éva sáskával pózol

Félelmetes: hatalmas sáskával az arcán szelfizett Horváth Éva

Nem sokan vennének a kezükbe egy ekkora rovart...

Horváth Éva tavaly költözött Balira a családjával, bár akkor még nem tudta, hogy pontosan mennyi időt töltenek majd ott. „Nem volt hirtelen döntés, mert már egy ideje nézegettük, hogy Indonézián belül hova költözzünk. Sokszor jártunk már Balin korábban és imádjuk. De a legtöbbször olyan helyre mentünk, ami a dzsungelben van, oda viszont nem szívesen költöztünk volna. Kristófot tartottuk szem előtt, szerettünk volna egy jó óvodát neki, és arra törekedtünk, hogy mindenképpen tengerparti helyen legyen az otthonunk, hogy tudjon szörfözni tanulni. Azért utaztunk el ilyen hirtelen, mert féltünk attól, hogyha tovább várunk, nem fognak beengedni minket Balira, mert vannak olyan országok, amik már tiltólistán vannak és onnan nem fogadnak be senkit” – nyilatkozta korábban az nlc-nek az egykori modell.

Horváth Éva

Fotó: Instagram

Azóta már hazajöttek párszor, de mindig visszamentek, jelenleg is ott élnek. A minap posztolt egy fotót, amelyen egy hatalmas sáskával az arcán pózol, ami azért sokak számára elég ijesztő lehet. 

„Bemutatom a mai barátomat. Lehet, nem tudjátok, de imádom a rovarokat és a hüllőket! Az első tévés szereplésem 7 évesen a Kuckó magazinműsorban volt a kaméleonjaimmal. Úgy tűnik, Kristóf valamit biztosan örökölt tőlem” – írta közösségi oldalán Horváth Éva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top