nlc.hu
Sztárok
Az Ütős Ötös próbaforgatása

„10 milliót nyertem a TV2-ben, fejben már elköltöttem”

Nem volt könnyű játék, de végül legyűrtük az ellenfelet és a miénk lett a főnyeremény.

Hétfőn, azaz április 3-án elstartol a TV2 legújabb műsora, az Ütős Ötös, ahol ismert emberek családtagjaikkal, barátaikkal vagy hozzájuk közel álló személyekkel alkotnak csapatokat.

A műsorvezető Till Attila, a vetélkedőben két, 5 fős csapat küzd a győzelemért. A kérdések nem klasszikus kvízkérdések, nem tudásalapúak, a játékosoknak inkább arra kell ráérezniük, hogy gondolkodnak az emberek. A készítők közvéleménykutató cég segítségével, 100 főre levetített „mini Magyarországot”, egy reprezentatív mintát hoztak létre. A megkérdezetteknek ugyanazokat a kérdéseket tették fel, a játékosok feladata pedig az, hogy kitalálják mik lehettek a leggyakoribb válaszok. A játék 5 szakaszból áll, ám a mindent eldöntő utolsó fordulóba, vagyis a végjátékba csupán egy csapat juthat be. Esélyt kapva, hogy megszerezze akár a maximális nyereményt, a 10 millió forintot.

Ütős Ötös stúdió

A Dream Team csapatnevet választottuk (Fotó: nlc)

A csatorna pár héttel ezelőtt úgy döntött, hogy meghívja a sajtó képviselőit egy próbajátékra. Azt gondoltam, csak mi leszünk a stúdióban, de odaérve kiderült, hogy előttünk is forgattak, így a közönség is ott maradt a mi versenyünkre. A szerkesztők egy gyorstalpaló alkalmával felkészítettek minket arra, hogy mi várhat ránk a játék során, ám tudtuk, hogy ez majd inkább élesben bontakozik ki. A verseny eleje nem alakult jól számunkra, az első két körben mindent vitt a másik csapat, akik folyamatosan cukkoltak is minket ezzel.

Egy kis szünet után megbeszéltük, visszavágunk, nehogy szégyenben maradjunk, így a harmadik kört, igaz csak egy kicsivel, de meg is nyertük. Ment az adok-kapok, ahogy az minden bizonnyal majd a sztároknál is lesz, és egy hosszú játék után a mi csapatunk győzött, ezzel bekerültünk a végső körbe, ahol szintén az volt a feladatunk, mint addig, csak itt már nem babra ment a játék.

Hanem 10 millió forintra, ami ugye a főnyeremény. Jómagam és egyik kollégám magunkra vállaltuk, hogy megküzdünk a végső győzelemért, amiből persze a többi játékostársunknak is jutott volna. A feladat nem volt egyszerű, ráadásul a kamerák kereszttüzében sokszorosára nő az izgalom, nem beszélve a közönségről.

ütős ötös

Fotó: TV2

Leginkább rögtönzésen és szerencsén múlik, hogy ki, hogyan szerepel ebben a műsorban, utóbbiból nekünk egy jó adag kijutott, de az is igaz, hogy gyorsan és pontosan válaszoltunk, ami meghozta a várt eredményt, ugyanis végül megnyertünk a 10 millió forintot. Na jó, csak elméletben, de akkor is jó érzés volt tudni, hogyha elindulnánk ebben a versenyben, akkor lenne keresnivalónk a legjobbak között.

Külön jól esett mindannyiunknak, hogy a játék után pár néző odajött hozzánk azzal, hogy mennyire ügyesek voltunk és gyorsan válaszoltunk. Összegezve: jól sikerült a forgatás, de sajnos csak fejben tudtam elkölteni a főnyeremény rám eső részét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top