nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos összeomolhat a börtönben

Testvére szerint Galambos Lajos összeomolhat a börtönben

Galambos István támogatja az öccsét, de nagyon aggódik érte, hogyan fogja bírni a börtönt.
Galambos Lajos

Galambos Lajosnak eredetileg február 15-én kellett volna megkezdenie a 3 év hat hónapos börtönbüntetését, amiért áram-, gáz-, és víz lopásban, valamint vesztegetésben bűnösnek találták. A trombitás súlyos betegségére hivatkozva halasztást kért, amit elutasított a bíróság. Másodfokon ugyan még nem született döntés, de ügyvédje szerint Lajcsi állapota tovább romlott azóta.

Galambos István, a zenész testvére a Borsnak azt mondta, sok dologban nem értenek ugyan egyet, de mindenben támogatja az öccsét. Nagyon aggódik érte, és attól tart, Lajcsi nehezen fogja bírni a börtönt.

„A családban nem kérdés, hogy itt vagyunk neki. A gyermekei és én is, ez természetes. A rácsok mögött azonban egyedül lesz, súlyosbítva azokkal az egészségi problémákkal, amik most előjöttek. Egyébként meg hatvan éves… ezek a gondok már akár a kora miatt is jöhettek, és persze a stressztől, amit az elmúlt években megélt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem féltem őt. Még akkor is féltem, ha tudom, hogy egy csodálatos személyiségű ember, akinek bizonyára nem sok konfliktusa lesz bent. Akkor is összeomolhat bent…” – mondta Galambos István, akinek fáj, ha azt látja, bántják a testvérét.

(Kiemelt kép: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top