nlc.hu
Sztárok

Hatalmas balhé Az álommelóban

Az álommeló: durván kiosztotta társait az RTL új Alekosza

Nem volt feszültségmentes a második adás.

Hétfőn startolt az RTL új üzleti realityje, Az álommeló – a kritikánkat ITT olvashatod. A műsor arról szól, hogy Balogh Levente elnöki asszisztenst keres maga mellé, akit busásan megfizet, ehhez viszont elég sok rostán kell átmenni. A segítői, dr. Krasznai István és Farmosi Larisza felügyelik a versenyeket: a második adásban máris volt egy balhé, ugyanis az egyik jelentkező idő előtt feladta az adott játékot, de ezt sem a segítők, sem a társai előtt nem vallotta be, akik emiatt eléggé felhúzták magukat.

„Velük fogsz kitolni. Utolsó vagy, feladtad, leadtál egy rossz munkát. Szerintem legyen benned tartás, gerinc, és add föl, állj ki eléjük. Ez lenne a leghelyesebb” – magyarázta neki az 52 éves István, aki egyébként szintén nem teljesített túl jól a feladatban. 

Márk erre azt mondta neki, hogy postafordultával menjen is vissza, majd az is elhangzott a szájából, hogy: „Tűnés!” Később aztán egy másik társa, Bálint ment oda hozzá és kérte meg, hogy ha nem képes végigcsinálni a feladatot, akkor adja fel, mert a lányok már nagyon fáztak és ott voltak 3 órája a helyszínen, de Márknak erre is volt válasza.

Most azt hiszed, összeszarom magam egy taknyos gyerektől, mint te vagy?

Ezután Krasznai kérte meg, hogy figyeljen a hangnemre, ne beszéljen így a társaival, végül Farmosi Larissza mondta neki, hogy itt a vége. Ezután természetesen – Istvánnal együtt – Balogh Levente irodájában volt jelenésük, aki közölte Márkkal, hogy véget ért számára a verseny.

Az eset után a kommentelők egy részének feltűnt, hogy Márk beszédstílusa és viselkedése nagyon hasonlít Alekoszéhoz, ennek pedig hangot is adtak.

Álommeló balhé

Fotó: RTL

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top