nlc.hu
Sztárok

Így indult Szlépka Armand és Nemazalány kapcsolata

Szlépka Armand eleinte csak egyéjszakás kalandként gondolt Nemazalányra

Kiderült, hogyan lett belőle azóta is tartó párkapcsolat.

Szlépka Armand csak egyéjszakás kalandként gondolt Nemazalányra. Erről az Ütős Ötös legutóbbi adásában vallott.

Szlépka Armand

Nemazalány (Halastyák Fanni) és Szlépka Armand boldog párkapcsolatban élnek – Fotó: Sajtószoba

Hogy jöttetek össze? Úgy tudom, hogy hiába most nagy a harmónia, nehezen indult a kapcsolatotok” – érdeklődött Tilla az Ázsia Expressz 3. évadát megnyerő szerelmespártól.

Szlépka Armand bevallotta a műsorvezetőnek, hogy ő bizony semmilyen párkapcsolatot sem tervezett Fannival, ám az énekesnő a főztjével teljesen levette őt a lábáról. “Az elején nem volt teljes mértékben az a szándékom, hogy mi egy párt fogunk alkotni. Skalpként gondoltam, hogy akkor majd a Nemazalány meglesz. Aztán elvarázsolt a főztjeivel. Én sosem mondtam azt, hogy egy lány el tud engem varázsolni a főztjével, de a Fanni teljes mértékben. Nem csak azzal, hanem minden mással is” – árulta el.

Armand és Fanni csupán 4 hónapja voltak együtt, amikor belevágtak az Ázsia Expressz kihívásaiba. Ugyan a párost sokan féltették, hogy ez a verseny és az összezártság a kapcsolatuk rovására mehet, a szerelmük azonban kiállta a próbát, és azóta is együtt vannak. Tavaly novemberben pedig már azt nyilatkozta az énekesnő, hogy szeretne a közeljövőben menyasszony lenni

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top