nlc.hu
Sztárok

Adu László külföldön próbál több pénzt keresni

Az Exatlon sztárja, Adu László tetemes tartozást halmozott fel

A versenyző az Exatlon All Star óta eltűnt a világ szeme elől, mint kiderült, okkal.

Adu László nemrég Németországba költözött, ahol ételfutárként helyezkedett el. Az egykori versenyző Magyarországon az építőiparban dolgozott, de mivel az utóbbi időben egyre kevesebb munkája akadt, szinte teljesen megszűntek a lehetőségei. Nagyon sok tartozása halmozódott fel, ezért muszáj volt magára hagynia az élettársát, valamint 4 éves kisfiát.

Adu László

Fotó: TV2 

„Nekem júliusban van a szülinapom, a páromnak augusztusban, abban maradtunk, hogy majd hazamegyek és együtt ünneplünk. Szerencsére a kisfiam abban a korban van, hogy nem viseli meg annyira a hiányom. Próbálom játékos formában elmondani neki, hogy párat még aludni kell, mire otthon leszek. A párom nehezebben viseli. Nagyon szeretne dolgozni és segíteni anyagilag, de a faluban, ahol lakunk, nincs normális munkalehetőség. Elkezdte a jogsit, azzal legalább egy kicsit lefoglalja magát, de nincs könnyű helyzetben” – nyilatkozta a Ripostnak az Exatlon egykori sztárja, aki azt sem tagadta, hogy a kialakult helyzet miatt a munkatársaival időnként a pohár fenekére néznek, hogy kieresszék a gőzt. A családfő azt is elmondta, hogy a kedvese teljesen megbízik benne, egyáltalán nem féltékeny típus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top