nlc.hu
Sztárok

Pap Dorci egészsége rosszabbodik

Pap Dorci kezd tönkremenni mentálisan: „Megterhelő éven vagyok túl, a testem már jelezte, hogy baj van”

Kicsit túlvállalta magát.

Pap Dorci az Exatlon című műsor után vált országszerte ismert hírességgé. Azóta a Dancing with the Starsban is megmutatta tánctudását, most pedig állandó szereplője a Zsákbamacskának. Ha ez nem lenne elég, a 20 éves Dorci életét a média is rendesen felkapta, így lehet arról is tudni, mikor szerelmes, mikor megy át egy szakításon vagy éppen hova költözik. 

Pap Dorci

Pap Dorci (Fotó: Trenka Attila)

Nem meglepő tehát, hogy úgy érzi, elfáradt, mégpedig nemcsak testileg, hanem mentálisan is. „Nagyon izgalmas, de megterhelő éven vagyok túl, és a testem már jelezte, hogy baj van. Egyre többször betegedtem le, kimerült voltam, hiszem a munka mellett megpróbáltam a barátaimra és a bulizásra is időt szakítani. Mindig későn kerültem ágyba, a fáradtság miatt pedig a hangulatom is egyre ingadozott. Amióta a környezetem is szóvá tette, milyen sokszor vagyok kedvetlen, hisztis és nyűgös, jobban odafigyelek, hogy a pihenésre is jusson elég időm. Nem szeretném, ha emiatt aggódnának értem a szüleim” – mesélte a Story magazinnak Dorci, majd arra is kitért, hamarabb kellett felnőnie, mint kortársainak, de a bolondos énjét nem tudja elhagyni. 

„Fel kellett nőnöm a feladatokhoz. Rengeteg olyan szituációba keveredtem korábban, amikre a koromból adódóan nem reagáltam jól. Elkövettem egy-két hibát, amikre nem vagyok büszke, de tanultam mindenből. Szerencsére a nyíregyházi barátaim közül egyre többen tanulnak vagy dolgoznak a fővárosban, és mindig mellettem állnak. Ők azok, akik folyamatosan visszaigazolják, hogy előnyömre változtam. Szerintük sokat komolyodtam. Persze azért a legtöbben még mindig szeretik bennem, hogy bármilyen őrültségben benne vagyok, és imádok bolondozni. Ezért többször elhangzott az elmúlt időben az a mondat, hogy mégse nőjek már fel ilyen gyorsan!” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top