nlc.hu
Sztárok

Egymásnak esett Az álommeló két jelöltje

Balhé Az álommelóban: egymásnak esett Timi és Marcsi

Timi kikapta Marcsi kezéből a tábláját, aki ezért a kabátjánál fogva rángatta.

Az álommeló legutóbbi részében az volt a két csapatra osztott jelentkezők feladata, hogy autókat mossanak és porszívózzanak, az ügyfeleket pedig csakis piaci alapon hívhatták be a mosókba. Mind a két csapat más-más taktikát választott: voltak, akik kedvességgel és plusz ígéretekkel próbálták lekenyerezni az embereket, de olyan is akadt, aki az erőszakosabb megoldást választotta. Ezen veszett össze Timi és Marcsi, durva balhé alakult ki a konfliktusukból. 

Timi vs Marcsi

Fotó: RTL

Mindketten egy autóra csaptak le, azon versenyezve, hogy melyiküknél kerül hamarabb sorra.

Konkurenciák voltunk, de nem gondoltam volna, hogy olyan eset, hogy egymás ügyfeleit lenyúljuk, viszont nem fogom hagyni

– mondta Marcsi, miközben Timi lenyúlta az útmutató tábláját, amiért eléggé berágott, a kabátjánál fogva még meg is rángatta a social média szakértő lányt. 

Timi aztán elmondta, hogy már sok ügyfelet eltérített és véleménye szerint, aki üzletember, annak a gyorsaság fog számítani, ezért nem is volt lelkiismeret-furdalása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top