nlc.hu
Sztárok

Bodrogi Gyula a születésnapjáról

Bodrogi Gyula: „Igyekszem elfelejteni, hogy mi történt”

Még hosszú időre tervez.

Bodrogi Gyula szombaton ünnepelte 89. születésnapját. A Nemzet Színésze tavaly súlyos, életveszélyes állapotban került kórházba, ahol kiderült, hogy egy hajszálon múlt az élete, azóta meggyógyult és úgy érzi, második életét éli, ami szíve szerint 120 éves koráig tartana. 

Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula (Fotó: Olajos Piroska)

„Tényleg nagyon szép kor ez a 89, de nem foglalkozom vele, mert ha belegondolok, menten elájulok. Szívem szerint 120 évig élnék, de azt tudom, hogy nem fog sikerülni, de azt a célt tűztem ki magamnak, hogy a száz évet megérem. Engem a munka éltet, és ahhoz, hogy sokáig tudjak élni, dolgoznom kell, ezért szinte mindent meg akarok csinálni, amire felkérnek”  – mondta a Blikknek a színész, majd szót ejtett arról is, hogyan érzi most magát, és milyen úton halad a teljes gyógyulás felé.

„Igyekszem elfelejteni, hogy mi történt. Azt viszont megtanultam, hogy az egészség mennyire fontos és törékeny dolog, nagyon kell rá vigyázni. Szerencsésnek tartom magam, amiért felépültem, bár még mindig nem sikerült teljesen visszanyernem a régi formámat. Már másfél kilót visszaszedtem, abból, amit leadtam, de még hármat kéne ahhoz, hogy olyan legyek, mint azelőtt. Angéla rajta is van az ügyön, nagyon finomakat főz nekem, és még arra is figyel, hogy minden reggel bevegyem azt a marék gyógyszert, amit muszáj szednem azért, hogy továbbra is rendben működjön bennem minden” –tette hozzá.

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt egyébként vasárnap a Karinthy Színház, Nagymester című előadásának művészei, alkotói, a színház igazgatója (Olt Tamás – szerk.) közösen köszöntötte a születésnapja alkalmából.  A legenda nem számított az ünneplésre, így amikor a teátrum igazgatója a tapsrend alatt előlépett a takarásból egy tortával, és a színpadon álló művészek a közönséggel egy emberként énekeltek, nagyon meghatódott. 

Bodrogi Gyula

Fotó: Juhász Milán

Íme még egy fotó a köszöntésről:

Bodrogi Gyula

Fotó: Juhász Milán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top