nlc.hu
Sztárok

Gáspár Bea a Hal a tortánban viselt ruhájáról

Gáspár Bea elárulta, ugyanaz a ruha van-e rajta minden Hal a tortán adásban

Tiszta vizet öntött a pohárba.

Április 17-től ismét képernyőre került a TV2 legendás gasztroműsora. A Hal a tortán! jól megszokott háziasszonya Gáspár Bea, aki az alapanyagok beszerzésére alkalmas kisboltban látja el tanácsokkal a szereplőket. Bea asszony néha egy-egy csavarral is megnehezíti a sztárok dolgát. 

Gáspár Bea

Gáspár Bea (Fotó: TV2)

A hírességről köztudott, hogy a sütés-főzés a kisujjában van, nem egyszer kápráztatta már el a nagyérdeműt ínycsiklandó fogásaival, sőt, saját szakácskönyvet is kiadott, hogy évtizedes gasztronómiai tapasztalatait megossza az érdeklődőkkel. Bár a tanácsait senki sem kérdőjelezi meg, sokaknak úgy tűnik, mintha mindig ugyanaz a ruha lenne rajta a kisboltban. Ezzel kapcsolatban rengeteg kérdést kapott, melyekre a válasza a következő: 

Szeretném leszögezni, ez egyáltalán nincs így, tavaly is három lila ruhám volt ugyanabból a fazonból, és idén is mindkét színből több darabot varrattak a számomra, amiket természetesen adásonként cserélgetek” – oszlatta el a tévképzetet Bea asszony a Story magazinnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top