nlc.hu
Sztárok

Vajtó Lajos a Hal a tortán-ban

Gáspár Bea alaposan megszívatta Vajtó Lajost a Hal a tortán-ban

Megvillogtatta főzőtudományát Fésűs Nelly férje, az üzletember dolgát azonban igencsak megnehezítette a gasztro-reality háziasszonya.

A héten új csapat száll versenybe a Hal a tortán-ban: Molnár Anikó, Judy, Kiss Kató (léleklátó, halottlátó), Vajtó Lajos és Chris Tanoh, azaz Csoki. Elsőként Vajtó Lajos mutatta meg a konyhai tudását. Az üzletember nehéz feladatot vállalt, a hétfő esti adás előtt a Mokkában tálalt ki az érzéseiről.

Vajtó lajos

Vajtó Lajos főzött elsőként a Hal a tortán-ban ezen a héten – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Kényszerfőző vagyok. Egész életem során el voltam kényeztetve, és nem volt arra szükség, hogy én főzzek magamra, de Elza Zorka (a kislánya – szerk.) megváltoztatta az életemet e tekintetben is. Mivel Nelly rengeteget dolgozik, nekem kellett felkészülni arra, mivel sokszor vagyok a gyerekkel, hogy finomakat egyen, és emiatt kénytelen voltam elmélyülni ebben a dologban. Addig csak élveztem a gasztronómiát. Azt viszont nagyon, hiszen dolgoztam is ezen a téren, több étteremben is volt érdekeltségem. Elzánál rettenetesen egyszerű a történet, mert: spagetti és rántott hús, vagy spagetti vagy rántott hús. És akkor ehhez még egy madártej is hozzájöhet. Tehát viszonylag egyszerű a dolgom. De nyilván itt az ember megpróbál örömet szerezni a vendégeinek. Én rettenetesen nehéz helyzetben vagyok, mert nem nagyon ismerem a társaságot. Egyedül Molnár Anikót ismerem ebből a csapatból. És a másik nehézséget az adja, hogy én vagyok az első főző, tehát nem ismerem a többiek étkezési szokásait, igényeit. Ki az, aki vegán. Ki az, aki ezt nem szereti, azt nem szereti. Tehát viszonylag nehéz a helyzetem” – vallotta be Vajtó Lajos.

Az üzletember azt is elárulta a Mokkában, hogyan próbált kitolni vele Gáspár Bea, ahogy az elmúlt adásokban a többi versenyzővel is: “A rossz étkezési szokásomnak a jellemzője, hogy nálam egy étkezés az 3 fogásból áll: leves, főétel és desszert. (…) A műsorban is így készülök, ezzel a hárommal. Bea asszony ebbe belekontárkodott és elrontotta a menümet. (…) Nagyon megnehezítette a dolgomat. Attól izgalmas ez a nap, hogy szeretném, hogy mindenki jó szájízzel távozzon, és ebben nagyon fontos a leves, és ő ezt megvétózta, ráadásul egy olyan dologgal, amit még soha nem csináltam“.

A beszélgetés során az is kiderült, hogy a felesége adott műsort a vacsorán: Fésűs Nelly a Dívák trióval volt a vacsora extraprodukciója.

“Lesz összetűzés?” – kérdezett rá a műsorvezető, Iszak Eszter, mire Vajtó: “Ahol én vagyok, ott általában van, mert én egy megosztó személyiség vagyok. Ezt én vállalom is“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top