nlc.hu
Sztárok

Visszavonul a halottlátó Kiss kató

Visszavonul a Berki Krisztián lelkével kapcsolatot tartó Kiss Kató

Kató átértékelte eddigi életét.

Kiss Kató nevét akkor kapta fel a média, amikor kiderült, hogy Berki Krisztián halála után, a celeb szelleme meglátogatta őt. Azóta többször is szerepelt műsorokban, ahol volt, hogy megkérdőjeleződött, igazat mond-e

Kiss Kató

Kiss Kató az Ébredj velünk! című műsorban

Nem olyan régen Kató egy rendezvényen sztrókot kapott és kórházba került. Már akkor szóba került a visszavonulása, de azóta biztossá vált.

„Sztrókom volt és még mindig olyan magas a vérnyomásom, hogy nem tudják levinni az orvosok. Tudom, ez kísértetiesen hangzik, főleg a Berki Krisztiánnal történtek után – kezdte a Blikknek a halottlátó. Biztos vagyok benne, hogy a sok bántásnak is szerepe volt abban, hogy kórházba kerültem. Mindig is segíteni akartam az embereken és abban is biztos vagyok, hogy ennek a jövőben is megtalálom majd a módját, de most egy kicsit a saját testi- és lelki egészségemre kell koncentrálnom, ezért a visszavonulás mellett döntöttem. Büszke vagyok arra, hogy Királynő lehettem, sokan ugyanis úgy szólítottak, hogy a »Holtak Királynője«. Az ok nélküli bántást azonban nagyon nehezen viselem, és mivel csak úgy tudok segíteni másokon, ha a saját egészségem megőrzöm, meg kellett hoznom ezt a döntést” – magyarázta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top