nlc.hu
Sztárok

Nagy Zsolt a nők öregedéséről

VV Leo, azaz Nagy Zsolt: „A nők 30 felett gyorsabban öregszenek”

Emellett gyorsabban is fáradnak.

Nagy Zsoltot, azaz VV Leót 2004-ben ismerte meg az ország. Az akkor 28 éves férfi nők százainak a szívét hódította meg a ValóVilágban. Azóta szerepelt pár műsorban, de legutóbb azzal került az újságok hasábjaira, hogy bevallotta, a sok szteroidhasználat majdnem az életébe került

Nagy Zsolt Leo

Nagy Zsolt Leo a Reggeliben

Ma a Reggeli vendége volt, ahol VV Barnával arról vitáztak, számít-e a korkülönbség egy kapcsolatban. Nagy Zsolt elmondta, az ő barátnője 16 évvel fiatalabb és már 13 éve együtt vannak. A műsorvezető, Miller Dávid szerint az utóbbi években megszokott, ha idősebb férfiak fiatalabb nőkkel alkotnak párt, fordítva viszont már furább. Erre a kijelentésre adta a következő választ az egykori villalakó. 

„Azért van ez, mert a férfiak később érnek. Egy nő 30 évesen… ez egy nagyon nehéz téma, mert én nem akarom a nőket megbántani. De azért érezzük, hogy a nők, ők 30 fölött gyorsabban öregszenek, gyorsabban… nem tudok jobb szót, fáradnak el, mint a férfiak. Ők akkor lesznek igazán a teljesítőképességük csúcsán. Fejben is, testileg is, míg egy nő már 15 év fölött, 20 évesen is már kész nő, egy érett nő. Nem véletlenül van az, hogy 30-35 éves férfiakat, vagy idősebbeket keresnek maguknak. Mert az egykorú férfiak, fiúk mellettük gyereknek tűnnek” – fogalmazott Leo. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top