nlc.hu
Sztárok

Szorcsik Viki elárulta, hogy miért sminkel

Szorcsik Viki Bochkor Gábornak: „Gyere hozzám és keljünk fel együtt reggel”

A műsorvezető meg sem tudott szólalni a felkérés hallatán.

A nemrég Csutival való szakításával címlapokra kerülő Szorcsik Viki is megszólalt azzal kapcsolatban, hogy Ördög Nórát negatív kritika érte a smink nélküli fotójáért. A #Bochkor legújabb adásában hosszan beszéltek a jelenségről, majd Bochkor Gábor megkérdezte Szorcsikot, hogy ő például miért sminkeli magát. A színésznő elmondta, hogy soha nem tudna lemondani erről a rutinról.

Szorcsik Viki

Szorcsik Viki Fotó: Schumy Csaba

„Én így érzem jól magam, és hogyha ez valakinek nem tetszik, akkor meg tudja tenni azt az óriási szívességet, hogy arrébb kapcsol, mert nem akar engem látni” – mondta határozottan Viki. Bochkor Gábor erre úgy reagált, hogy a nők részéről ez egyfajta csalás, mert sokszor nem úgy néznek ki, mint smink nélkül, sőt, csak szebbnek tűnnek tőle. A színésznő nem hagyta szó nélkül a megjegyzést: „Próbáld ki! Akkor gyere hozzám, és keljünk fel együtt reggel, majd meglátod” – reagálta. A válaszra Bochkor megszólalni sem tudott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top