Nem Tóth Andi és Marics Peti az egyetlen, akik szakítás után is kénytelenek voltak együtt dolgozni

nlc | 2023. Április 23.
A következő párok hiába folytatták külön utakon a magánéletben, a karrierük még a szakítás után is jó darabig keresztezte egymást.

Úgy tűnt, Tóth Andi és Marics Peti mindent elsöprő kapcsolatának a csúcsát jelenti, hogy közösen zsűriznek a Sztárban sztár 9. évadában. A rajongók imádták, a kémia működött, a gyakran két ellentétes nézőpontot képviselő páros remekül kiegészítette egymást. Egészen az utolsó néhány adásig, amikor már egyértelművé vált a nézők számára is, hogy valahol, valami elromlott a fiatalok között: Andi és Peti szakítottak. Ennek ellenére az énekeseknek végig kellett csinálniuk a műsort, így hiába ért véget a kapcsolatuk, továbbra is minden vasárnap este együtt dolgoztak.

Fotó: TV2

Ez van akkor, ha egy olyan kicsi országban leszel híres, mint Magyarország – gondolhatnád. De a magyar sztárok nincsenek egyedül azzal a problémával, hogy lépten-nyomon összefutnak az exeikkel. Hollywood egészen hasonlóan működik, ráadásul az ottani hírességek nagyon gyakran nem szimplán közös műsorban szerepelnek, de sokaknak egészen konkrétan szerelmespárt kell alakítania. Klasszikus példa Nina Dobrev és Ian Somerhalder esete a Vámpírnaplókban, vagy Cameron Diaz és Justin Timberlake kettőséé a Rossz tanárban. Kik jártak még hasonlóan szerencsétlenül a magyar és külföldi celebek közül? Az alábbi galériából kiderül!

Kaley Cuoco és Johnny Galecki

Ez a jelenet az Agymenők utolsó epizódjában látható: ugye, hogy milyen cuki Leonard és Penny?! Nos, ez csak azt bizonyítja, hogy az őket alakító Johnny Galecki és Kaley Cuoco fantasztikus színészek. Itt ugyanis már legalább 9 éve exekként dolgoztak együtt és alakították a sorozat központi szerelmespárját. (Fotó: Michael Yarish/CBS via Getty Images)

Istenes Bence és Kovácsovics Fruzsina

Oké, Istenes Bence és Kovácsovics Fruzsi már több, mint egy évtizede szakítottak, így volt idejük feldolgozni az érzelmeket. Éppen ezért működik olyan jól, amikor Fruzsi az IstenEstben vendégeskedik. (Fotó: Instagram/@ istenest_official)

Blake Lively és Penn Badgley

Blake Lively és Penn Badgley 2010-ben szakítottak, de utána még bőven forgott a Gossip Girl - ahol a karaktereik össze-összejöttek egymással. (Fotó: James Devaney/WireImage)

Florence Pugh és Zach Braff

Florence Pugh úgy három éven át volt a nála jóval idősebb Zach Braff párja, ez idő alatt egy filmet is készítettek együtt. Csakhogy az A Good Person idén márciusi premierjére már exekként érkeztek...amit amúgy a képekből nem is mondanánk meg. (Fotó: Max Cisotti/Dave Benett/WireImage)

Joey King és Jacob Elordi

A csókfülke első részének forgatásán jött össze a két főszereplő, Joey King és Jacob Elordi, hogy aztán a maradék két részt (a fotó az utolsóból van) már exekként készítsék el. (Fotó: Marcos Cruz/NETFLIX)

Király Peti és Kovács Dóri

Öt évig volt együtt Király Peti és Kovács Dóri. Egy ilyen hosszú kapcsolat lezárására és elgyászolására kilenc hónap édeskevés. Mégis ennyi idő után kellett egymással együttműködve, illetve egymás ellen versenyezniük a Konyhafőnök VIP-ban... (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Kyle Maclachlan és Laura Dern

Egy újabb páros, akiknek volt idejük feldolgozni a szakítást: Kyle MacLachlan és Laura Dern. A páros David Lynch-nek köszönhetően jött össze még 1985-ben, a Kék bársony forgatásán, és az ikonikus rendezőnek köszönhetően kellett szexjelenetet forgatniuk ismét 25 évvel később a Twin Peaks: A visszatérésben. (Fotó: JB Lacroix/WireImage)

Lili Reinhart és Cole Sprouse

Lili Reinhart és Cole Sprouse a Riverdale álompárja voltak a vásznon és a való életben is. Aztán szakítottak. A szakításuk után pedig a karaktereik sem maradtak együtt - ami a rajongóknak szomorú, Lilinek és Cole-nak viszont könnyebbség, mert bár együtt kell dolgozniuk, legalább nem szerelmespárt alakítanak. (Fotó: Albert L. Ortega/Getty Images)

Nicholas Hoult és Jennifer Lawrence

Nicholas Hoult és Jennifer Lawrence az X-Men: Az elsőkben találkoztak és szerettek egymásba. A kapcsolatuk 2014-ig tartott, ami azt jelenti, hogy a franchise következő részét, Az eljövendő múlt napjait már exekként promótálták, és még két felvonás maradt, amit le kellett forgatniuk... (Fotó: Dave M. Benett/Getty Images)

Sánta László és Széphalmi Juliska

Egy újabb egykori Nyerő Páros a listán: Sánta László és Széphalmi Juliska. A műsor után nem sokkal a Madách Színház művészei elváltak, de a színházban továbbra is vannak közös előadásaik, ahol László színészként, Juliska táncosként lép fel. (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Exit mobile version