nlc.hu
Sztárok

Lilu régi frizurái

Emlékszel még a huszonéves Lilura tüsi hajjal?

Lilu hamarosan 47 éves lesz, de kislányos megjelenésének köszönhetően ezt csak azok mondják meg, akik ismerik a születési idejét!
Lilu most

Lilu kicsivel volt több, mint 20 éves, amikor a Z+ képernyőjére került. Egy korábbi interjúban azt mesélte, hogy ha akkor nem ő lett volna a befutó a válogatón, most valószínűleg ügyvédként dolgozna, ugyanis jogi egyetemet végzett.

A zenecsatornánál 5 évet töltött, a sok tapasztalat mellett nagy népszerűségre is szert tett. Miután búcsút vett az itteni forgatásoktól, az RTL-hez igazolt, akárcsak Sebestyén Balázs. Lilu itt nőtt fel igazán, hiszen az évek múlásával egyre komolyabb műsorok vezetésével bízták meg. RTL-es pályafutását 2003-ban kezdte, a Való Világ 3. évadának háziasszonyaként.

Ezután olyan produkciókon dolgozott, mint A rettegés foka, a Celeb vagyok, beszéljük meg! vagy a Reggeli. Többször is visszatért a ValóVilág stúdiójába is, egészen a hetedik évadig. Később vezette a Csillag születiket, a Házasodna a gazdát, és 2013-ban az X-Faktort, valamint a Szombat Esti Lázat.

Az azóta kétgyerekes anyuka 2019-ben várandósan lett a nagy sikerű Cápák között háziasszonya, amit a babázás után a tőle megszokott lelkesedéssel és lendülettel vezetett tovább.

Lilu gyerekkori fotója
Megnézem
Összes kép (5)

Fotó: Fotocentral.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top