nlc.hu
Sztárok

A Való Világ összes műsorvezetője

Stohl Andrással indult a ValóVilág – emlékszel a reality összes műsorvezetőjére?

Stohl Andrással és Nócival indult a VV – de emlékszel a műsor összes házigazdájára?

2002-ben indult hódító útjára a Való Világ, ami az ország egyik legnézettebb műsora volt. Sokáig az RTL Klubon lehetett látni, egy ideje azonban átkerült az RTLII-re, de még így is roppant népszerű a műsor. Tavaly és idén is Puskás Peti, valamint Nádai Anikó a két műsorvezető, ám korábban olyan arcok is vezették, akik már vagy másik csatornánál vannak, vagy egyáltalán nem tévéznek.

Stohl András (1–4. évad)

A Való Világ első négy évadában Stohl András mély nyomot hagyott a nézőkben, az ő sajátos stílusa és a szavazásokat lezáró kézmozdulata mindenkinek emlékezetes maradt. Az első két évadban Stohl András mellett Nóci a műsorvezető, aki azóta rég abbahagyta a tévézést. Következő műsorvezetőtársa Lilu volt, akivel nagyon jó párost alkottak. 

Czifra Noémi Nóci (1-2. évad)

Az egykori műsorvezető korábban a poklot is megjárta, ma már azonban jó útra tért, s mentálhigiénés szakemberként dolgozik. Nóci teljesen felszámolt egykori botrányos életével. Nem tagadja, korábban ön­pusztító életet élt, depresszióba esett, alkoholproblémákkal küzdött, ráadásul a törvénnyel is többször meggyűlt a baja.

stohl andrás és nóci

Stohl András és Nóci (Fotó: Smagpix)

Lilu (3–7. évad)

Nóci helyét Lilu vette át, és lett ezzel Stohl András műsorvezető-társa a Való Világban. Egészen a hetedik évadig vezette a műsort. „Lilu a Keresem a családom miatt annyit utazik, főleg külföldre, hogy nem tudna vezetni egy napi műsort, ezért döntött úgy, hogy nemet mond a felkérésre. A rokonokat felkutató műsor egyébként is nagyon a szívügye lett, nem szeretné, ha egy másik feladat annak a kárára menne” – árulta el akkor egy bennfentes.

lilu való világ 3

Az RTL Klub Való Világ 3 műsorvezetője, Lilu (Fotó: smagpictures)

Sebestyén Balázs (4–5. évad)

Sebestyén Balázs 2010-ben az X-Faktor után a Való Világ műsorvezetését is elvállalta. A tévés munkái mellett már ott volt a rádiózás, a kettő pedig sokat kivett belőle, ám nagyon élvezte a forgatásokat, és még a hajnali kelés sem vett ki sokat belőle. Akkoriban így nyilatkozott: „Bár sűrű napok lesznek, nem lesz annyira fárasztó, mert lesz műsorvezetőtársam, nem mindennap leszek képernyőn. Maradok az X-Faktorban is decemberig, onnan nem is szállnék ki, nem hagynám ott, maradok, szeretem a produkciót.”

sebestyén balázs vv

Sebestyén Balázs a VV műsorvezetőjeként (Fotó: RTL Klub)

Istenes Bence (6–8. évad)

Istenes Bencének akkoriban indult be a karrierje, Sebestyén Balázstól vette át az X-Faktort és a VV-t is. ,,A valóságshow műfaját is nagyon élvezem, de most különösen izgalmas lesz, hogy egy pont után párhuzamosan vezetem majd az X-Faktort és a VV-t is. Az kicsit húzósabb időszak lesz, de nem parázom, mert egyrészt volt már hasonlóra példa, másrészt így is jut majd időm mindenre, csak lehet, hogy egy kicsit kevesebb” – mondta akkor.

istenes bence és lilu

Való Világ 7 (VV7) – döntő (Fotó: Smagpix)

Nádai Anikónak ez a harmadik évada a realityben, Puskás Peti pedig másodszorra vezeti a VV-t.

Ki a kedvenc VV-műsorvezetőd?
Stohl András
Lilu
Nóci
Istenes Bence
Sebestyén Balázs
Nádai Anikó
Puskás Peti
Created with Quiz Maker LMS

Egy kis VV-történelem:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top