nlc.hu
Sztárok

Stahl Judit kiverte a biztosítékot

Stahl Judit műsorát tiltakozás miatt beszüntették

A híresség műsora annyira kiverte a biztosítékot, hogy elköszönt tőle a csatorna.

Bár Stahl Judit mára visszavonult a televíziózástól, Liptai Claudia Nő a tét című műsorában szívesen emlékezett a múltra. Különösen a Micukó című műsorra, amelyben japán álriportert alakítva húzta csőbe a hazai celebvilág tagjait.

Stahl Judit

Stahl Judit Fotó: Birton Szabolcs

„Három hét alatt 85 interjút csináltam. Mikor először mondták el a műsor ötletét, féltem, hogy fel fognak ismerni a magyar celebritások. Egy hónapig tanultam a karaktert, nem színész szakon végeztem, úgyhogy mindent nulláról építettem fel. Tanultam a hangképzést, a műfoggal való beszédet, megszoktam a szemüveget. Szulák Andrea volt az első beszélgetőpartner, akit egyébként abszolút jól ismerek. Úgy voltam vele, hogy ha előtte nem bukok le, ez menni fog. Átmentem, amit én magam se hittem el” – emlékezett vissza Stahl, akinek műsora tiltakozás miatt került le a képernyőről.

„Számomra ez furcsa, de nagy teljesítmény volt, hogy ezt a műsort meg tudtam csinálni. Sajnos mégis gyorsan levették a műsorról, mert a japán cégeknek nem tetszett a dolog. Tiltakoztak, hogy kivonulnak, mint hirdető. Pedig annyira nem a japánokról szólt, hanem a vendégek reakcióiról… sajnos ma már nem is elérhetőek az epizódok, de nekem megvannak a felvételek” – mondta a műsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top