nlc.hu
Sztárok

Stahl Judit a gyerek apjáról

Stahl Judit várandós volt, amikor elhagyta a gyereke apja: kiderült, milyen a viszonyuk most

Stahl Judit őszintén beszélt a nehéz időszakról.

Stahl Judit hosszú idő után először adott átfogó interjút, méghozzá a Klubrádió Szavakon túl című műsorában. Beszélt a karrierjéről, a főzésről, a kiadott könyveiről és a magánéletéről is. Elárulta, hogy szerelme elhagyta, amikor terhes lett a lányával, majd másfél évvel Hanna születése után tért vissza az életükbe. 

„Amikor terhes lettem a gyerekemmel, az egy nagy-nagy szerelemből volt, és az a szerelem engem terhesen elhagyott. És én azt éreztem, ha ő ilyen jó ember, amilyen, milyen rossz ember lehetek én, ha engem egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben elhagy” – mondta Stahl Judit. A gyermeke édesapja nem más, mint a Park Könyvkiadó ügyvezető igazgatója, Rochlitz András.

Stahl Judit

Fotó: Birton Szabolcs / Central Médiacsoport / Central

„A gyerekem nem a férjemtől van, de nagy szerelem volt. A férjem már annyira nem bírta ezt a nagy szerelmet, hogy elment az USA-ba főzni tanulni. Nagyon régóta vagyunk együtt, és nagyon sok mindent túléltünk együtt, és remélem túl is fogunk. De ez picit már neki is sok volt” – emlékezett vissza a tévés, akit a férje is megerősített abban, hogy tartsák meg a gyereket.

Kiderült, másfél éves volt a lánya, amikor az apja jelentkezett. „Leginkább értjük a másikat, de ez nem azt jelenti, hogy nem fájt” – zárta rövidre Stahl.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top