nlc.hu
Sztárok

Eszményi Viktória és Heilig Gábor a hosszú házasságukról

Már 46 éve van együtt Eszményi Viktória és Heilig Gábor, ez a titkuk

A hosszú házasságuk titkáról vallott a zenészházaspár.

Eszményi Viktória és Heilig Gábor immár 46 éve van együtt. A Meglepetés magazinnak adott interjúban arról vallottak, szerintük mitől működhet egy kapcsolat egy életen át.

Eszményi Viktória, Heilig Gábor

Eszményi Viktória és Heilig Gábor a Szombat Esti Láz című műsorban 2014-ben – Fotó: Sajtóklub

A pár szerint a jó házasságnak nincs biztos receptje, illetve a legfontosabb a szerencsés találkozás. „Jókor lenni jó helyen, megfelelő körülmények között ahhoz, hogy a szerelem ne csak fellángoljon, hanem teret is kaphasson, hogy a közös élet elkezdhető legyen. Aztán kell még mellé egy halom más is. A tolerancia, a másik elfogadása és megváltoztatni nem akarása. Vagy éppen annak tolerálása, hogy ő változik ahhoz képest, akibe annak idején beleszerettünk. Évtizedek alatt szükségszerűen változunk. Kérdés, ki hogy tud ehhez alkalmazkodni. Voltak kríziseink, de szerencsésen átevickéltünk rajtuk” – árulta el Heilig Gábor.

Eszményi Viktória úgy véli, a hasonlóságaik mellett a különbözőségük is segítette őket ezen az úton. „Cserfes, pörgős, nyughatatlan ember vagyok, míg Gábor csöndesebb, megfontolt, nyugodt típus. Egyszóval úgy kellettünk egymásnak a belső egyensúlyunk fenntartásához, mint egy falat kenyér. Emellett a kapcsolatunk kezdetétől kölcsönösen meghagytuk egymás szabadságát” – magyarázta az énekesnő, hozzátéve: „A társ támasz legyen, és ne béklyó! Hosszú távon csak így működhet jól egy kapcsolat.

Bővebben a legfrissebb Meglepetés magazinban!

Meglepetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top