nlc.hu
Sztárok

Istenes Bencének emlékezetkiesése lett

Istenes Bencét műteni kellett: „Rohadtul féltem tőle”

A beavatkozás során annyira elkábították, hogy azt sem tudta, hol van.

Istenes Bence a beszélgetős műsorában, az IstenEstben számolt be az egészségi állapotáról. Mint kiderült, nemrég műteni kellett, melytől szinte rettegett. A beavatkozás során annyira elkábították, hogy még most is van olyan dolog, amire nem emlékszik.

„Nem tudom, látjátok-e, kicsit furán mozgok… Képzeljétek el, volt egy műtétem, rohadtul féltem tőle, és a kisfiam meg is kérdezte – tök megható volt, kicsit el is sírtam magam –, hogy apa, ugye hazajössz? Én meg, tudod, mutattam az erőset, persze, fiam, hogy is ne jönnék haza? Ha kell, akkor a medvét is megölöm! A gyerekek elaludtak, kimentem Adélhoz: Adél, ugye, hazajövök?” – imitált sírós arcot az édesapa, majd az emlékezetkieséséről is mesélt.

„Az a cucc előtte, amitől kicsit elkábulsz, annyira durva! Nem mindenre emlékszem, elmesélésekből tudom, de az utolsó, amire igen, hogy azt mondom, ‘úristen, ez jobb, mint a fű’. Itt képszakadás. Fogalmam sincs, honnan tudom, hogy jobb, mint a fű… Az első kérdésem is az volt, amikor kijöttem a műtőből – de ezt csak mondták –, hogy ‘ez a cucc nagyon jó, ebből lehet még kapni?’ Második kérdésem: ‘szex lesz’? Full hülyeségeket beszéltem…” – idézte fel nevetve a tévés, aki nemrég a párjával bejelentette, hogy elhagyják Budapestet a gyerekeikkel és vidékre költöznek.

Istenes Bence

Istenes Bence (Fotó: Trenka Attila)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top