nlc.hu
Életmód

Istenes Bence az IstenEstről

Istenes Bence: „Az én igényem is változott, hiszen 35 éves vagyok, kétgyermekes apa”

Egyre magasabb szintre lép Bence saját műsora.

Istenes Bence 2020-ban indította útjára az IstenEstet, ami nagyon népszerű és sikeres műsorrá nőtte ki magát. Korábban az nlc-nek is mesélt arról, sikere titka, hogy olyan  emberekkel ül le beszélgetni, akikkel kölcsönösen kedvelik egymást, miközben minden adás mentes a sallangtól és a mű dolgoktól. 

Istenes Bence

Istenes Bence (Fotó: RTL)

Az IstenEst évről évre sikeresebb lett, ami még több munkát, energiát, több munkaerőt és támogatót igényelt. Bence a minap Facebookon közölt egy videót, melyben reagált a nézői visszajelzésekre, véleményekre az új formátumot illetően, és arra is kitért, milyen további tervei vannak a műsor fejlesztésére.

„Ezekkel a lépésekkel nyilván szintet kellett lépni. És nemcsak ezek miatt, hanem magam miatt is. Az én igényem is változott, hiszen 35 éves vagyok, kétgyermekes apa vagyok, az, hogy félrészegen, egy tangában pöcsöket rajzolunk, hosszú távon nem elégítene ki engem. Éppen ezért igényem van arra, hogy néha normális témákról beszéljünk, néha elmondjuk mélyebben a gondolatainkat, az életfilozófiánkat, a céljainkat, bármit. Nem akarok komolykodni, nem is az én műfajom, de azt, hogy néha normálisan elmondjuk a véleményünket, vagy azt, hogy egy adás legyen szerkesztett, hogy a játékokat találjuk ki előre, ne ott a helyszínen, én ezeket szeretem. Azt gondolom, hogy kell is egy ilyen építkezés, folyamatos szintlépés, fejlődés ebbe az egészbe” – mondta a műsorvezető, majd hozzátette, folyamatosan dolgoznak a műsor fejlesztésén és minden visszajelzést szívesen fogadnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top