nlc.hu
Sztárok

Valkusz Milán a Sztárban Sztárról

Valkusz Milán kifakadt a Sztárban Sztár kritizálóira: „Egy rossz szólás nem lehet a Petihez, hogy miért ült ott”

Szerinte zenésztársának, Marics Petinek igenis volt helye a zsűriszékben.

A ValMar duó tagjai, Valkusz Milán és Marics Peti voltak Istenes Bence vendégei az IstenEst legutóbbi epizódjában.

Valkusz Milán

Valkusz Milán (Fotó: IstenEst)

Milán versenyzőként, Peti pedig zsűriként vett részt a Sztárban Sztár 9. évadában. Az IstenEstben most azt fejtegették, volt-e helye Maricsnak a zsűriszékben fiatal kora ellenére. 

„Volt annak egy furcsasága. Elég fiatal vagyok ahhoz, hogy itt most osszam az észt, ez benne volt a pakliban. Viszont azt nem lehet elvenni, hogy értünk már el dolgokat a Milánnal. Azt nem lehet elvenni, hogy egy véleményt már kinyilváníthatunk úgy, hogy azt lehessen rá mondani, ezek konyítanak valamit a szakmához. Egybe megy az embereknél a kor a tapasztalattal, ami egyébként logikus is. Tapasztalsz sokat, de egy 50-60 éves Presserhez hol vagy tapasztalatban? Sehol nem vagy – magyarázta Marics, mire Milán kikelt magából. – Nem akárki megy el egy zenei műsorban. Akinek van zenei produktuma, konyít a szakmához nem kis módon… Egyébként öt éve csináljuk már az ipart, az ülhet ott olyan apropóval, hogy ez az ország házibulija. Ez nem egy Megasztár, nem egy tehetségkutató műsor, ez az ország házibulija, oda egy olyan forma kell, mint a Peti. Benne volt az is, hogy tisztelettel, becsülettel fogalmaz meg építő kritikát, véleményt, amit csak így lehet. Egy rossz szólás sem lehet a Petihez, amit ott leművelt, és ilyen alapon törlődik mindaz, hogy te miért ülsz ott.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top