nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence számára ez hozta meg a fordulópontot

Istenes Bence számára ez hozta meg a fordulópontot

Istenes Bence a Tehetség első látásra című az RTL Klubon szeptember 4-étől látható szuperprodukcióval tér vissza a képernyőre.

Istenes Bence hamarosan új műsorral jelentkezik, és azt is elárulta, hogy van most lelkileg, hiszen korábban beszélt arról, hogy mélyponton volt – írja a Blikk.

Istenes Bence fordulópontja

(Fotó: Trenka Attila/solwee)

“Sokáig kell jó döntéseket hozni, nagyon fontos a megújulás. Sok olyan embert láttunk az utóbbi években, akik nagyon hirtelen nagyon híresek lettek és aztán legalább olyan gyorsan el is tűntek, kevés olyan ember van, akik évtizedek óta jelen vannak és újra és újra tudnak újat adni” – mondta Istenes Bence, aki nemrég mélyponton volt, de most úgy érzi, minden a helyére került, amiben El Caminó-s elvonulása is segített.

“Nagyon jól vagyok, nagyon rendben van minden (…) Igen, tudom. Az nekem nagyon jót tett és azóta is azon az úton vagyok, amit akkor eldöntöttem és elterveztem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top