nlc.hu
Sztárok
Konkurens csatornáknál Csobot Adél és Istenes Bence

Szerződés rögzíti, miről nem beszélhet otthon Csobot Adél és Istenes Bence

Négy év után újra a TV2 képernyőjén tűnik fel Csobot Adél, akinek a titoktartási szerződése olyan szigorú, hogy még a párjának sem beszélhet a munkájáról.

Az idei Dancing with the Stars egyik legnagyobb durranása az, hogy TV2-nek sikerült újra elcsábítania Csobot Adélt az RTL Klubtól. A konkurenciaharcot tovább élezi az a helyzet, hogy Csobot Adél gyermekeinek apja, Istenes Bence az RTL Klub legfőbb arca, aki nem titkolja, hogy mit gondol a TV2-ről (néhány hónapja még arról beszélt, milyen lesújtó véleménye van a csatornáról) – írja a legfrissebb BEST magazin.

Istenes Bence és Csobot Adél,

Újra más-más csatornánál Istenes Bence és Csobot Adél – Kép: nlc-montázs, Fotók forrása: (b): Fotó: RTL Klub/Sajtóklub – Sárosi Zoltán ////// (j): TV2 / press.tv2.hu

Azt nem tudni, hogy Adél egyáltalán kikérte-e Bence véleményét, és ő támogatta vagy ellenezte-e, hogy párja a TV2-nél írjon alá. Ám az valószínűsíthető, hogy a csatornáról alkotott őszinte kijelentése után szombat esténként nem fog feltűnni a táncparkett melletti asztalok egyikénél – jegyzi meg a sztármagazin.

Mindemellett Csobot Adél DWTS-szereplése nem csak etikai kérdés lehet Istenes Bence számára, a táncos műsor ugyanis a rengeteg próba miatt nem kifejezetten családbarát munka, teljes embert igényel. Adél pedig nyilvánvalóan akkor tud csak nyugodtan próbálni, ha a gyerekeit biztonságban tudja, most ehhez a támogatást Bencétől várja, aki szintén nagyon elfoglalt. Ez a terhelt időszak újra komolyan megméretteti a szerelmüket, és a sors fintora, hogy ezt pont a TV2-s produkció okozza. A titoktartási szerződés miatt pedig nem beszélhetik meg odahaza, hogy mi történt velük, a kereskedelmi televíziók ugyanis igen komoly titoktartási szerződést kötnek a munkatársaikkal.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban, amely a héten dupla címlappal jelent meg!

BEST-címlap

 

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top