nlc.hu
Sztárok

Nem válnak Király Viktorék

Válás helyett megmentik a házasságukat Király Viktorék: „Nagyon jó úton haladunk Anitával”

Elárulták, hol tartanak a békülésben.

A sztárszerelmeket pusztító váláscunami két éve megállíthatatlannak tűnik, tucatnyi kapcsolat futott zátonyra. Minden jel arra utalt, hogy Király Viktoréké lesz a következő válóper, ám úgy tűnik, sikerült megmenteni a házasságukat. Nemrég együtt utaztak Törökországba, a közös út során pedig újra fellángolt közöttük a szerelem – írja a BEST magazin.

Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita

Király Viktor és felesége, Király-Virág Anita – Fotó: Profimedia

„Azt érzem, nagyon jó úton haladunk Anitával, de semmit sem szeretnénk elkiabálni. (…) Az első perctől mindketten azon voltunk és vagyunk, hogy megoldjuk a problémáinkat. (…) Szeretnénk, ha minden úgy lenne, ahogy régen, és annyit elárulhatok, hogy efelé tartunk” – vallotta be az énekes.

Mint a BEST magazin megjegyzi, ha így lesz, Király Viktorék lesznek az elmúlt évek egyetlen sztárpárja, akiknek sikerült megmenteni a házasságukat. Sikerükből pedig talán mások is erőt merítenek majd, és nem adják fel olyan könnyen.

„Anitával mindketten hiszünk abban, hogy egy kapcsolaton dolgozni kell, és nem eldobni” – hangsúlyozta  Király Viktor.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban, amely ezen a héten dupla címlappal jelent meg!

BEST-címlap

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top