nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi szerint elképesztően képmutatók az emberek

Tóth Gabi kiakadt: „Konkrétan hánynom kell a képmutatástól”

Az énekesnő szerint, akik élőben jópofiznak vele, az interneten mindennek elhordják.

Tóth Gabi az elmúlt két évet igazi karaktergyilkosságnak élte meg. Mint mondja, sok a képmutató ember, melyből már teljesen elege van. Most egy TikTok-videóban osztotta ki az őt gyalázókat.

„Sziasztok! Ha már mindenkinek ilyen nagy a pofája, itt is, ott is, gondoltam, én is bejövök ilyen nagy pofával. Azon gondolkodtam, mennyire beszariak az emberek. Képzeljétek el, mennyire beszariak. Össze-vissza írogatni, kommentelni, cikkeket lehozni… Rohadt egyszerű belebújni a Facebookba meg a TikTokba. Aztán annál szánalmasabb nincs, mint amikor ezekkel az emberekkel – akik ilyeneket írogatnak rólam – mondjuk találkozunk egy médiaeseményen… ha látnátok azt a jópofizást, azt a bájvigyorgást. ‘Gabi, jaj, de jól nézel ki, hogy van a kislányod? Minden rendben van veled?’. Persze, jól vagyok, miután szétnyírtatok két évig és folyamatosan hazugságokat és megalázó, lejárató, gúnyolódó cikkeket hoztatok le rólam, hogy hiteltelenítsetek. Konkrétan hánynom kell ettől a képmutatástól, ami itt megy. Konkrétan egymást nyírjuk az interneten, emberek” – kezdte az énekesnő, majd így folytatta.

„Élőben meg beszariak vagytok, és mindenki a másiknak az arcába jópofizik. És bedőlünk, el akarjuk hinni a hazugságot, valóságnak akarjuk látni csak azért, hogy a saját gyengeségünket és frusztráltságunkat palástolhassuk vele, és picit erősebbnek és többnek hihessük magunkat azáltal, ha azt látjuk, hogy a másik kínlódik, a másikat csesztetik” – fejtette ki Tóth Gabi. Az édesanya szerint az emberek a gyalázkodással csak a saját frusztrációjukat palástolják.

„Ki kell, hogy ábrándítsak mindenkit, akit az tesz boldoggá, hogy a másik vergődik. Te, akinek ez boldogságot ad, a nap végén egyedül vagy ugyanúgy… és tudod, miért? Mert mindannyian egyedül vagyunk. Egyedül születünk, egyedül halunk meg, de ha ezt elfogadjuk, akkor nem lesz szükség arra, hogy ilyen külső hatásokkal próbáljuk enyhíteni a félelmeinket másokkal szemben. Jöhetnek bántó cikkek, gúnyolódások bárkiről, de higgyétek el, az igazság mindig kiderül” – fogalmazott az új otthont építő előadó, melyet a Blikk szemlézett.

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2 / press.tv2.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top