nlc.hu
Sztárok

Vita Kulcsár Edina szüléséről

Azon vitáznak a kommentelők, megszült-e már vagy sem Kulcsár Edina

Újabb kommentháború indult az egykori szépségkirálynő ellen.

Sokak szerint Kulcsár Edina nem teljesen őszinte a harmadik gyermekének fogantatásával és érkezésével kapcsolatban – írja a Bors. A legfrissebb fotójához azt írta az egykori szépségkirálynő, hogy “Elvileg még lenne 3 hét“, a kommentelők azonban rögtön számolni kezdtek, és arra jutottak, hogy nem stimmelnek az időpontok.

Kulcsár Edina,

A matek szerint Kulcsár Edinának már megszületett a harmadik gyermeke, de ő még javában pocakos fotókat posztol – Forrás: TV2 / Szerencsekerék – videó

A bejelentését – miszerint kisbabát vár – alapul véve már rég meg kellett volna érkezni a kislányának – állítják egyesek. “Ha tényleg akkor esett teherbe, ahogy állítja, akkor már rég meg kellett volna szülnie. (…) Ha ez a baba is császár, akkor nem várnak vele a 40. hétig, legkésőbb (tapasztalat alapján) másfél héttel előtte megműtik. Amiből az jön ki matekügyileg, hogy a várható szülés dátuma 04.25, vagyis császárral kb. 04.15 +/- 3 nap” – fejtette ki egy hozzászóló.

Más kommentelők azonban azt gondolják: csak terelés az egész, mert Kulcsár Edina nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön a harmadik gyermeke születésének a napja. “Vagy már megszült, esetleg pár nap és császározzák, csak még a terhespocakos képeket posztolja/ák, hogy le ne bukjanak” – vélekedett egy másik hozzászóló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top