nlc.hu
Sztárok

Polgár Árpádék kórházi számlái

Horribilis kórházi számlákat kaptak Polgár Árpádék Amerikában

Amerika egyik legjobb kórházában kezelték az üzletembert.

Mint arról beszámoltunk, életveszélyes koponyasérülést szenvedett Polgár Árpád február végén az amerikai otthonában. Hetekig az intenzív osztályon ápolták az üzletembert, mert koponyaűri vérömlenye volt. Polgár Tünde férje 12 kilót fogyott a súlyos balesete után. Április elején hazaengedték a kórházból Polgár Árpádot, aki elárulta akkor: még nem százszázalékos a térérzéke, néha még kicsit szédül. A Polgár házaspár a napokban – 2 hónappal a baleset után – kézhez kapta a kórházi számláik egy részét – erről számoltak be a legújabb videójukban.

“Kezdjük a szállítással. Kaptunk egy külön számlát a mentőktől. Van benne egy 600 dolláros egyszeri, kiszállási költség, ehhez jön a 10 dolláros km-díj, azaz 641 dollárért szállították be Árpit a kórházba. Ami soknak tűnik, de 3 autó állt itt, tényleg. 4-5 ember biztosan volt itt, aki sürgölődött az Árpi körül” – mondta el Polgár Tünde. Férje szerint ez az összeg, valamint a további számlák azért jelzik az ellátás színvonalát. “Amerika egyik legjobb kórházát <<látogattad meg>>” – jegyezte meg a férjének Polgár Tünde, aki egy újabb számlát is bemutatott a videóban.

Polgárék,

A Polgár házaspár a Love Bistro című műsorban – Fotó: Sajtószoba

Ez csak arról az egy napról szól, amikor visszavittem az Árpit, mert nem volt elég jól. Egyszerűen csak bementünk a sürgősségi osztályra. Ennek van egy egyszeri látogatási díja, ami 3554 dollár. Ez is nagyon-nagyon sok így. Ott ültünk, folyamatosan kínáltak minket üdítővel, sütivel, étellel, itallal, takarót hoztak. (…) Van ebben egy röntgen, aminek elég borsos díja van. Árpi fejét és a mellkasát is megröntgenezték, (…) ez az egy tétel 4761 dollár. Tehát a sürgősségi osztályon eltöltött fél nap 9290 dollár és 4 cent lenne, ha nekünk kellene ezt fizetni” – részletezte az üzletember felesége.

Polgár Árpád a kinti viszonyokról megjegyezte, hogy Amerikában egy átlagember éves biztosítása körülbelül 7 ezer dollárra rúg. “Azt figyelembe kell venni, hogy ezeknek az embereknek az átlagkeresete körülbelül 97 ezer dollár” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top