nlc.hu
Sztárok

G.w.m. először nyilatkozott

G.w.M.: „Akármilyen szürke hátú gorillának is tűnök, ha pelenkázni kell, én pelenkázok”

Eddig még nem adott kamerák előtt interjút.

Kulcsár Edina és G.w.M. tavaly év elején vállalták fel, hogy egy párt alkotnak. Habár szerepeltek a Párharcban, nem sűrűn állnak kamerák elé. Miután kiderült, a szerelmesek első közös kisbabájukat várják, februárban titokban össze is házasodtak

G.w.M.

G.w.M. (Fotó: Trenka Attila)

A rapper most megtörte a csendet és a Tények kameráinak adott interjút.

„Rólam köztudott, hogy nem nyilatkozom, hiába mindennap vezető hír, nagyon ritka az, amikor nyilatkozom. Ott átszakadt egy gát, ami körülöttünk történt, arra mindenki azt mondta, ilyen nem volt a sajtótörténelemben – magyarázta G.w.M., majd kitért arra is, hogy mindig kiveszi a részét a gyereknevelésből. – Rájöttem, hogy van egy ilyen rejtett funkcióm, képességem. És az én szuperképességem az az, hogy én igazából anyuka is vagyok. Akármilyen szürke hátú gorillának is tűnök, ha pelenkázni kell, én pelenkázok. Hogyha el kell ringatni a babát, én elringatom. Bármit meg tudok csinálni! Megfürdetem a gyereket, és akárki akármit mond, én ezt imádom csinálni.” 

G.w.M. őszintén mesélt arról is, milyen tapasztalatai vannak az emberekkel, akik sokszor teljesen mást gondolnak róla, mint amilyen valójában. 

„Sokan azt hiszik, hogy nagyképű vagyok és anyagias. Viszont amikor személyesen, általam, tőlem érik impulzusok az embereket, akkor azt szoktam látni a szemükben, hogy nagyon kellemesen csalódnak. Nagyon sok bulin azért érek haza reggel hétkor, nem azért, mert akkor végzek, hanem azért, mert én ott maradok és lefotózok a közönségemmel. Akkor szoktak érni ilyenek, hogy »Úristen, de jó! Ezért szeretünk, mert te ugyanez voltál tíz évvel ezelőtt is«. De akár volt olyan, hogy a közértben egy néninek megfogtam a szatyrát, kivittem az autójáig, és akkor mondta, hogy »Úristen, mennyire kamu a sajtó!«, persze tisztelet a kivételnek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top